Waar staan wij voor?

Centraal voor onze praktijk Huisartsen Hartje Dorp stellen we kwalitatieve huisartsengeneeskunde. Hieronder verstaan wij zorg die gebaseerd is op de actuele kennis binnen het vakgebied. En maatwerk voor elke patiënt. Wij werken in teamverband: we hebben dagelijks overleg en betrekken elkaars inzet en kennis bij complexe problemen. Zo leveren we zorg, waarmee u als vanouds in Munstergeleen bekend bent.

Wij hebben korte lijnen met de wijkverpleging en dementiezorg. Zo kunnen we snel kennis en informatie uitwisselen en hierop anticiperen.

Op geregelde tijdstippen is er ook overleg met andere disciplines: de fysiotherapie, de apotheek, de tandarts. En uiteraard hebben we geregeld overleg met diverse medisch specialisten van het Zuyderland Medisch Centrum en andere ziekenhuizen.

Buiten de normale openingstijden kunt u zich voor spoedeisende zaken wenden tot de Huisartsendienst Westelijke Mijnstreek, waarin wij ook participeren (telefoonnummer: 046-4009925).

 

Teamleden: 

Roel Smeijsters

Roel Smeijsters

Huisarts

Mijn naam is Roel Smeijsters, huisarts sinds 2002. Mijn opleiding heb ik in Groningen en Nijmegen genoten. Lees meer

Joost Hartgers

Joost Hartgers

Huisarts

Ik ben Joost Hartgers, huisarts sinds 2010. De eerste jaren werkte ik in Munstergeleen als waarnemer, daarna als opvolger van Constance de Vries.Lees meer

Melanie Ho-Kang-You

Melanie Ho-Kang-You

Huisarts

Ik ben Melanie Ho-Kang-You, huisarts sinds 2016. Lees meer

Linda Meertens

Linda Meertens

Huisarts in opleiding

Mijn naam is Linda Meertens, derdejaars huisarts in opleiding. Ik ben sinds 1 juni 2021 werkzaam bij Huisartsen Hartje Dorp en werk op maandag, woensdag en vrijdag.Lees meer

Yolanda Mulder

Yolanda Mulder

Assistente

Met veel plezier vervul ik mijn rol als doktersassistente binnen de praktijk en ben door de jaren heen een bekend gezicht of stem voor u geworden.
Lees meer
Maren Eussen

Maren Eussen

Assistente

Ik ben Maren Eussen, geboren in Kerkrade. Mijn opleiding als doktersassistente heb ik gevolgd aan de Zorgacademie Parkstad te Heerlen.Lees meer

 

Miranda Lentink

Miranda Lentink

Assistente

Mijn naam is Miranda Lentink, wellicht voor velen van u een bekend gezicht. Momenteel woon ik in Roermond, ben getrouwd en heb 2 zonen.
Lees meer

Marlie de Bruijni

Marlie de Bruijni

Assistente

Mijn naam is Marlie de Bruijni en ik heb in 2020, mijn 40 jarig jubileum als doktersassistente gevierd. 
Lees meer

Danielle van Haasteren

Danielle van Haasteren

Assistente in opleiding

Mijn naam is Daniëlle van Haasteren en ik ben doktersassistente in opleiding. Lees meer

Jos van Dijk

Jos van Dijk

POH-diabetes, ouderenzorg en COPD

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Jos van Dijk. Ik ben vanaf 01-04-2017 werkzaam als praktijkondersteuner huisarts, op het gebied van Diabetes, ouderenzorg en COPD bij Huisartsen Hartje Dorp.
Lees meer
Ine Doelen

Ine Doelen

POH-GGZ

Mijn naam is Ine Doelen en ben sinds 2019 als praktijkondersteuner Ggz werkzaam in deze praktijk.
Lees meer

 
Jean-Jacques Pirson

Jean-Jacques Pirson

POH-GGZ

Mijn naam is Jean-Jacques Pirson.
In 1961 zag ik het levenslicht in Maastricht en daar ben ik ook opgegroeid

Lees meer

Carolien Houben

Carolien Houben

Praktijkmanager

Mijn naam is Carolien Houben en sinds 1 januari 2018 ben ik werkzaam als praktijkmanager. Ik heb een bedrijfskundige opleiding gevolgd in Nijmegen. Lees meer