NIEUWS

Linda Meertens blijft bij ons als vaste collega na haar opleiding tot huisarts.

Dat is namelijk van beide kanten zeer goed bevallen, zodat we u met veel plezier kunnen melden dat zij vanaf nu ons team komt versterken! Samen met Linda willen we de zorg voor u waar dat kan nog verder verbeteren.

foto Roel Joost en Linda

Eerst gaat ze nog welverdiend met zwangerschapsverlof en per januari worden de maandag, woensdag en vrijdag haar vaste werkdagen. Tijdens haar zwangerschap zal waarnemend huisarts Lonne Kuijpers Linda vervangen.

  • Daarnaast gaat assistente Maren met zwangerschapsverlof per september en zij zal op maandag, dinsdag en woensdag vervangen worden door geneeskundestudent Tim van Loon.

  • Ook Tessa Severijns is met zwangerschapsverlof. Zij keert na haar verlof niet bij ons terug. Wij danken haar en wensen haar veel goeds!
  • En tot slot maar zeker niet het minste: Anouk Baghus werkt dit jaar op maandag, woensdag en donderdag als Huisarts in opleiding met ons mee.

Hartelijke groet,

Roel Smeijsters en Joost Hartgers

logo Club Diabetes

Samenwerking Club diabetes

Sinds 1 mei 2021 werken wij samen met kaderhuisarts Diabetes Jacqui van Kemenade en Club Diabetes. Samen met hen worden Diabetes type 2 patienten door onze huisartsen en POH Somatiek Jos van Dijk begeleid. Middels Leefstijlinterventies worden geinteresseerden begeleid om op een verantwoorde manier medicatie af te bouwen en gezondheid te versterken. Meer weten? Klik dan hier

Video
Huisarts Roel Smeijsters en POH Jos van Dijk geven een kijkje in de werkwijze van de praktijk die bijdraagt aan een Positief Gezond Munstergeleen.