NIEUWS

Griepspuiten: 18 oktober tussen 16.30 en 19.00 uur.

Save the Date: Op 18 oktober 2021 van 16.30 uur tot 19.00 uur gaan we de jaarlijkse griepspuiten zetten op de praktijk. De mensen die hiervoor in aanmerking komen krijgen hier een uitnodiging voor. Zet het alvast in uw agenda!

Rhea Heeringa
Per 2 september 2021 hebben wij afscheid genomen van waarnemer Rhea Heeringa. Wij gaan intussen verder zoals u van ons gewend bent en beraden ons op de gewenste personele wijzigingen.

Rhea gaat zich in haar eigen praktijk toeleggen op Leefstijladvies. We wensen haar daarmee veel succes! In haar eigen woorden: Bij deze wil ik u graag informeren over mijn aanstaande vertrek bij HHD. Omdat de wensen over een verdere samenwerking uit een lopen, heb ik besloten na de zomervakantie afscheid te nemen. Afgelopen 3,5 jaar heb ik met veel plezier in het team van Hartje Dorp gewerkt. Ik wil u bedanken voor uw vertrouwen in mij als arts en voor alle leuke, inspirerende en soms ook ontroerende gesprekken. Zoals u wellicht weet ligt mijn passie bij het inzetten van leefstijl om gezondheid te behouden dan wel terug te vinden. Daar ga ik mee verder in de vorm van voedingsdeskundige (niet als huisarts) binnen het bedrijf “Gezond in het kwadraat”. Ik wens u veel gezondheid, heerlijke gezonde maaltijden en ontspannende wandelingen toe.

logo Club Diabetes

Samenwerking Club diabetes

Sinds 1 mei 2021 werken wij samen met kaderhuisarts Diabetes Jacqui van Kemenade en Club Diabetes. Samen met hen worden Diabetes type 2 patienten door onze huisartsen en POH Somatiek Jos van Dijk begeleid. Middels Leefstijlinterventies worden geinteresseerden begeleid om op een verantwoorde manier medicatie af te bouwen en gezondheid te versterken. Meer weten? Klik dan hier

Samenwerking CZ en Gemeente Sittard-Geleen verlengd met 3 jaar
In verband met goede resultaten in onze pilot Positief Gezond Munstergeleen, (te weten goede ervaren zorg tegen lagere kosten en door happy professionals) is onlangs besloten om deze pilot na 2021 met 3 jaar te verlengen.
We zijn heel blij met deze ontwikkeling en willen graag na de zomer de eerste onderzoeksresultaten met u delen.

Video
Huisarts Roel Smeijsters en POH Jos van Dijk geven een kijkje in de werkwijze van de praktijk die bijdraagt aan een Positief Gezond Munstergeleen.